Uw pand verkopen

Wij zijn slagvaardig en altijd in staat om zonder financieringsvoorbehoud aan te kopen. Maar soms is een snelle verkoop niet de beste oplossing. Samen verkennen we de mogelijkheden waarmee u op zowel de korte als middellange termijn uw opbrengst kan optimaliseren. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij volledig transparant zijn over het financiële plaatje van een project. Zo maakt u de beste keuze.

Opties glashelder inzichtelijk

Tijdens een eerste kennismaking brengen we uw persoonlijke wensen in kaart. We screenen uw vastgoed en doen, eventueel op basis van aanvullende stukken, een quick scan. Hieruit blijkt de huidige waarde, de toekomstige waarde en de investeringen die nodig zijn om deze te realiseren. Dit combineren we met uw wensen om te komen tot een plan van aanpak.

Soms is een verkoop de beste keuze maar in andere gevallen is het bijvoorbeeld aantrekkelijk om het pand te verbouwen voor verhuur zodat u (of uw kinderen) nog lang kunnen genieten van de huurinkomsten. Die afweging maken we samen glashelder inzichtelijk, dat praat wel zo makkelijk.

Snel weten wat uw pand waard is of de mogelijkheden verkennen? Dat bespreken wij graag – uiteraard geheel vrijblijvend – met u. Ons track record van honderden transacties in de afgelopen 25 jaar spreekt voor zich, samen kunnen we daarom  snel spijkers met koppen slaan.

 

Maak kennis met ons

Anderen over Buro Amsterdam

‘Ze vallen op omdat ze hun kredietaanvragen altijd uitstekend gedocumenteerd en compleet bij ons aanleveren.’

H. Kers

Nationaal Restauratie Fonds

‘Prettige partij om zaken mee te doen, denken in oplossingen en gaan zorgvuldig te werk.’

Astrid Elkerbout

Register Makelaar Taxateur o.z.

‘Persoonlijk ben ik erg tevreden, blij, in hoerastemming over hetgeen er met het fabriekje is gedaan.’

Ria Stalman

Aanwonende Nieuwe Ridderstraat