Ontwikkeling van Amsterdams vastgoed

Ontwikkeling is het antwoord als u bestaand Amsterdams vastgoed of een grondpositie heeft en naar de lange termijn kijkt. Maar welke mogelijkheden heeft u? Buro Amsterdam heeft in de afgelopen 25 jaar talloze ontwikkeltrajecten met succes afgerond en een substantieel aantal daarvan zijn nog steeds onderdeel van onze beleggingsportefeuille. Wij brengen niet alleen onze ervaring en expertise in maar investeren dus ook regelmatig samen met onze klanten. Met een open, inzichtelijke calculatie en een ontwikkelplan bepalen we samen wat het beste resultaat van uw ontwikkeling is.

Maak kennis met ons

In vertrouwen praten over de mogelijkheden

Iedereen heeft een mening over vastgoed en de juiste ontwikkeling daarvan. Partijen die het geheel kunnen overzien én over de benodigde kennis en ervaring beschikken zijn daarentegen schaars. Buro Amsterdam gaat eerst op een vrijblijvende, informele manier met eigenaren in gesprek om te bepalen wat het best past bij hun persoonlijke situatie. Samen bepalen we welke stappen gezet moeten worden.

Dat begint veelal met een ontwikkelanalyse. Hierin zetten we uitgewerkte opties uiteen op basis van uw wensen en risicoprofiel. Dit geeft u de kennis die u nodig heeft om de juiste beslissingen te maken. Vervolgens kunt u erop rekenen dat Buro Amsterdam ervoor zorgt dat uw keuzes realiteit worden, discreet en zonder gedoe. Met Buro Amsterdam weet u dat u ook voor en na de levering niet voor verrassingen komt te staan.

Door de honderden ontwikkelprojecten en transacties van de afgelopen decennia kennen wij het Amsterdamse vastgoed als geen ander. Wij brengen snel uw mogelijkheden in kaart en samen bepalen we welke het best bij uw strategie en horizon past. Die daadkracht voelt u al in ons eerste gesprek. Wanneer vindt dat plaats?

 

Maak kennis met ons

Anderen over Buro Amsterdam

‘Ze vallen op omdat ze hun kredietaanvragen altijd uitstekend gedocumenteerd en compleet bij ons aanleveren.’

H. Kers

Nationaal Restauratie Fonds

‘Prettige partij om zaken mee te doen, denken in oplossingen en gaan zorgvuldig te werk.’

Astrid Elkerbout

Register Makelaar Taxateur o.z.

‘Persoonlijk ben ik erg tevreden, blij, in hoerastemming over hetgeen er met het fabriekje is gedaan.’

Ria Stalman

Aanwonende Nieuwe Ridderstraat