Over Buro Amsterdam

Al bijna 25 jaar creëert Buro Amsterdam overzicht in Amsterdams vastgoed en helpt haar relaties en partners met het maken van de juiste keuzes. Onze focus ligt al sinds onze oprichting op Amsterdam en wij hebben een track-record opgebouwd met honderden Amsterdamse ontwikkelingen en transacties. Die ervaring is cruciaal, want door de constante beweging van de Amsterdamse vastgoedmarkt is een ‘one-size-fits-all’ aanpak maar zelden toereikend.

Jarenlange ervaring in Amsterdams vastgoed

Buro Amsterdam is slagvaardig en altijd in staat te acquireren zonder financieringsvoorbehoud. Maar wij investeren net zo graag mee in gezamenlijke ontwikkeltrajecten. Welke vorm van samenwerking een eigenaar of verkoper van een gebouw of ontwikkeling ook kiest, in alle gevallen wordt gewerkt met een inzichtelijke, open calculatie. Bij elke samenwerking, of het één pand of een groot ontwikkelingsproject betreft, zijn wij helder over de aanpak, het proces en de te verwachten uitkomsten.

Ondernemend in Amsterdams vastgoed sinds 1995 betekent dat wij onze blik op de lange termijn en onze klantrelaties hebben. Ook komt een deel van onze aankopen en ontwikkelingen terecht in onze eigen beleggingsportefeuille. Samenwerken met Buro Amsterdam betekent dan ook dat wij samen met u verder kijken dan de korte termijn en u informeren over alle mogelijkheden. Zo maximaliseren we niet alleen uw resultaat maar houden we ook de belangen van de omgeving en andere betrokkenen in de gaten.

Buro Amsterdam is dé specialist en excelleert als het gaat over complexere vraagstukken rondom ontwikkelingen, gebouwen, eigendomsstructuren, fiscaliteit of omgeving.

 

Maak kennis met ons

Ons team

Ons team bestaat uit zeer ervaren vastgoedspecialisten in oud- en nieuwbouw, vastgoedbeleggingen en ontwikkeling. Dit team wordt begeleid door onze partners, die elk een eigen specialiteit bezitten.

Willem de Wal

Partner

Michiel de Ru

Partner

Jean-Paul Houten

Partner

Simone Smits

Office manager & boekhouder

Kristiaan Kamerling

Oud-Partner

Raymond Dommanschet

Oud-Partner