Henk Lurvink

Oud-huurder

Na 46 jaar met volle tevredenheid in ons huis aan een gracht te hebben gewoond werd ons pand verkocht. De nieuwe eigenaar werd Buro Amsterdam. Wij wisten niet wat ons te wachten stond en onze gedachten vlogen alle kanten op, je hoort immers de vreemdste verhalen. In maart nam Buro Amsterdam contact met ons op en werd ons gevraagd of wij woonwensen hadden, en die hadden wij inderdaad.

Onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen wonen buiten Amsterdam en wij wilden daar graag in de buurt wonen. Wij waren zelf al een tijdje op zoek maar zoiets gaat niet zo makkelijk. Na een goed gesprek kwam het voorstel van Buro Amsterdam dat zij ons hierbij wilde helpen, en hoe!! Wij mochten zelf ook op zoek gaan naar iets wat wij graag wilde….. wat een luxe!! Ook het financiële plaatje was snel rond en met de hulp van Daan werd alles geregeld.

Uiteindelijk vonden wij vrij snel een mooi appartement op de begane grond met een terras van 19m2 dus hoefden we ook geen 3 trappen meer te lopen, iets wat heel belangrijk is als je ouder bent. Het appartement werd, met de inzet van Daan, volledig opgeknapt. Wij mochten zelf de nieuwe keuken uitzoeken, ook de badkamer en toilet werden vernieuwd, kortom het is een paleisje geworden waar wij sinds juli met heel veel plezier wonen.