Kristiaan Kamerling

In het familiebedrijf van mijn ouders – Dille & Kamille – ben ik opgegroeid met het idee dat commercie en een betere wereld prima samen kunnen gaan. Binnen Buro Amsterdam kunnen wij met onze commerciële inslag ook sociaal werk verrichten, doordat we de woon- en financiële situatie van sociale huurders echt kunnen verbeteren.

Ook na ruim vijftien jaar in dit vak merk ik dat we bescheiden blijven als bedrijf, doordat we met alle lagen van de bevolking een relatie opbouwen. Wij zien hoe diep mensen soms in de problemen zitten en hoe goed anderen het juist hebben. In alle gevallen doen wij ons uiterste best om alle betrokkenen te verbeteren; dat zijn mooie processen waar je energie van krijgt.

Begin 2017 heb ik – na vijftien prachtige jaren – afscheid genomen als partner van Buro Amsterdam, waar ik als financier en ambassadeur aan verbonden blijf. De komende jaren zal ik – samen met Raymond – een groot deel van mijn tijd en energie besteden aan diverse advieswerkzaamheden en aan het opzetten van een sociaal-maatschappelijk centrum in Hilversum (www.vriendenvandehoorneboeg.nl). Daarnaast wil ik meer tijd besteden aan mijn familie. Vanzelfsprekend blijf ik de gezellige borrels van Buro Amsterdam met grote regelmaat bezoeken!